Zinder Over Grenzen

Zondag 14 april | 14.30 & 16.30 uur | Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof

Elk jaar zoekt Zinder Educatie de samenwerking op tussen verschillende disciplines: muziek, dans, theater en beeldende kunst. Op zondag 14 april brengen de cursisten deze disciplines samen in de voorstelling 'Zinder over Grenzen' in Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof.


Samen met de talenten maak je een reis over de hele wereld. Van Afrikaanse moderne dans, flamenco harpmuziek en klarinetmuziek tot tango, Turkse Volksdans en musical uit Nieuw-Zeeland. Je hoort en ziet het allemaal!

Sneeuwwitje en de 7 dwergen

Zaterdag 6 april | 14.00 & 15.30 uur | Zinder Zaal

Wie kent het klassieke sprookje van Sneeuwwitje nou niet? Wij durven te wedden dat je hem nooit eerder zo zag als in deze voorstelling van de Theater Productieklas. Met humor en plezier brengen zij dit sprookje in een tekst van Jules Deelder.

Op Treden van Zinder: Lara Rouschop

Donderdag 11 april | 16.00 uur | Centrale Hal

Singer-songwriter Lara Rouschop staat op donderdag 11 april op het podium van Op Treden van Zinder en zingt de sterren van de hemel met nummers in verschillende genres, van pop tot soul.


Lara vond haar passie voor zang al op jonge leeftijd en is hier nooit meer mee gestopt. Vorig jaar trad het Tiels talent nog op in de Agnietenhof samen met Karin Bloemen en nu staat ze in Zinder!


Foto: Maik Jansen

Finale Parel van de Betuwe

Zaterdag 13 april | 21.00 uur | Zinder Zaal

De Parel van de Betuwe bestaat 30 jaar! De finale van dé bandwedstrijd van de Betuwe is dit jaar weer in Zinder. Vier finalisten presenteren zich deze avond aan de jury. Ook het publiek krijgt een stembiljet om hun favoriete band kenbaar te maken. Aan het einde van de avond weten we welke band zich een jaar lang de beste band van de Betuwe mag noemen!

Op treden van Zinder: Heemsbergen & Van Jaarsveld

Donderdag 25 april | Centrale Hal

Het op een jonge en sprankelende manier uitvoeren van traditionele werken hebben pianiste Angélique Heemsbergen en klarinettiste Nicole van Jaarsveld als doel. Het ‘open karakter’ van hun recitals wordt door het publiek zeer gewaardeerd. Het repertoire bestaat uit de mooiste romantische werken voor klarinet en piano en bekende klassieke muziek uit films afgewisseld met swingende muziek. Onlangs verscheen hun eerste cd met werken van Brahms, Poulenc en Finzi. Nicole van Jaarsveld is naast muzikant ook docent bij Zinder Educatie.

Geef je op voor het Open Podium!

Vrijdag 24 mei | 19.30 uur | Zinder Zaal

Op vrijdag 24 mei organiseren we alweer het derde Open Podium in Zinder. Na twee succesvolle edities kan een derde avond niet uitblijven. We geven talent in de dop graag de kans zich te presenteren voor een groter publiek. Ben jij tussen de 12 en 23 jaar en kun je goed zingen, dansen of acteren? Of heb je een ander talent? Meld je dan vóór 1 mei aan en wie weet treed jij binnenkort op in Zinder! Aanmelden voor het Open Podium is gratis.

Volg ons op Facebook, Twitter en Instagram