zaterdag 6 & zondag 7 oktober 2018

Kermis Tiel

Tot maandag 22 oktober is het kermis in Tiel. Als dat geen mooi begin van de herfstvakantie is. Veel plezier allemaal!

Informatie Punt


HIP

Het Historisch Informatie Punt is een digitale tafel met een schat aan foto’s, filmpjes en informatie over Tiel en omgeving. De bijbehorende vitrinekast is gevuld met materiaal uit het Flipje en Streekmuseum en het Regionaal Archief Rivierenland (RAR). Oktober is de maand van de geschiedenis en daarom staat het Historisch Informatie Punt in het teken van het thema: Opstand.

TIP

Bij het Toeristisch Informatie Punt (TIP) kun je informatie verkrijgen over activiteiten en bezienswaardigheden in Tiel. Denk aan fiets- en wandelroutes van de omgeving, overnachtingen, evenementen en Flipje-artikelen. Vraag bij de balie naar meer informatie.

City Tiel App

In de City Tiel app vind je al het laatste nieuws, informatie over evenementen, winkelen en wandel- en fietsroutes van Tiel en omgeving.

Flipje winkel

Op zoek naar vrolijke, mooie en verrassende cadeautjes voor een verjaardag, een geboorte of een andere bijzondere gelegenheid? Van koektrommels tot speldjes en van potjes jam tot stripboeken, de leukste Flipje producten koop je in Zinder!

Fietswedstrijd

De winactie van Uit in Tiel is gewonnen door Sonsseahray Van Dalen-de Keijzer uit Geldermalsen! Zij fietst vanaf nu op deze mooie oma fiets naar Tiel. Gefeliciteerd! De fiets was wekenlang te zien in onze Centrale Hal bij het Toeristisch Informatie Punt.