Kijkje bij de
cursussen

Dit keer geven we je met een video en foto's een kijkje bij de cursussen van Zinder Educatie!

KinderDansGroep

De danseressen van de KinderDansGroep (8-12 jr) maakten speciaal voor jullie deze video, waarin zij laten zien wat ze tijdens de lessen leren. Elke woensdagmiddag van 14.45 tot 16.15 uur dansen zij samen met hun docente de sterren van de hemel! Meedoen? Vraag dan een gratis proefles aan!

Atelier 2D: extra cursusdag

Omdat zoveel kinderen en jongeren zich hebben aangemeld voor Atelier 2D (6-12 jr & 12-17 jr) komt er vanaf de herfstvakantie een tweede cursusdag bij! Vanaf 6 november kun je op dinsdag of woensdag schildertechnieklessen volgen. Hiernaast zie je de tekenkunsten van de cursisten!


Tweede module Atelier 3D van start

De tweede module van Atelier 3D (6+) start op woensdag 7 november. Je leert hoe je mooie dingen maakt met klei, zoals een groot beeld of een mooi bord. Dat ziet er dan ongeveer zo uit!


Live optredens zien?

Maar liefst twee weekenden (2 t/m 4 nov en 9 t/m 11 nov) zijn er exposities, grote en kleine optredens en lezingen in de monumentale kerken van Kerk- en Kapel-Avezaath. Zinder Educatie verzorgt hiervoor een aantal lessen en optredens!


Docente Marjan de Haer in concert

Harpdocente Marjan de Haer geeft op zondag 28 oktober samen met Jeroen Billiet een klassiek concert in de Caeciliakapel. Wie is erbij?


Samenspelen in het WijkOrkest

Hieronder zie je de leerlingen die hebben meegedaan met het WijkOrkest. Ook dit jaar gaan we weer starten met een orkest bestaande uit kinderen vanaf groep 6. Ook als je nog geen instrument kunt bespelen ben je welkom. Doe mee met de introductielessen, huur bij ons het instrument en doe gezellig mee!


Een kijkje in het Atelier

Op donderdagochtend wordt er volop getekend en geschilderd in Zinder. We geven je hieronder een kijkje in het atelier!


Meedoen? Vraag een gratis proefles aan!
Bij vrijwel alle cursussen kun je later instromen.